Tánctáborok - Salsa Cubanismo

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tánctáborok


Nyári Táborunkról, Wellness hétvégéinkről bővebben:
www.gustocubano.huSoron következő eseményünk:


Kedvezményes jelentkezés 2014. január 10-ig!
www.gustocubano.hu


Ez vár rád, ha velünk tartasz:


Legutóbbi eseményünk:


Gusto Cubano - NYÁRI SALSA TÁBOR 2013

Időpont: 2013. június 26-30.
Helyszín: Siófok, Hotel Európa***

Ez a tábor nem úttörő, nem kamu, nem kommersz, nem XXXXL, nem fesztivál, és nem nemzetközi. Szimplán családias légkörre, igényes helyszinre, környezetre lelsz, ahol átlátsz a honi és külföldi emberek "tömegén", és nem kell bújócskáznod a párok között; ahol a tanárok ugyanúgy táncolnak a legkezdőbb kezdővel, mint a haladóbbakkal; amit (azért mert abban hiszünk) kubainak hirdetünk, ezért kubai zenére, kubai stilusokat tanulhatsz, a kubai kultúrkör gazdag kincseiből; ahol az a szálloda a házigazdája eme rendezvénynek, amely szinvonalát (és tihanyi panorámáját) tekintve a "nem is kicsit vállalható" kategóriát képviseli az Aranyparton. Egy biztos, ha ott leszel, Veled nyitjuk meg a Balatoni salsa szezont, és még mindig a legolcsóbb áron. Book for a ride:)!!!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk, kortól, nemtől, tánctudástól, tánciskolától függetlenül, országhatáron innen és túl!


Nézd meg a korábbi táborokban készült fotóinkat, videónkat
a www.gustocubano.hu oldalon.

Mi az a SALSA TÁBOR??!?
Kicsit úttörősen hangzik és akadnak, akik a pités „zenetáborra” asszociálnak… De miről is van szó? Olyan, mint egy osztálykirándulás felnőtteknek, kötelezettségek és alkoholtilalom nélkül: erre vársz majd minden évben, örökre szóló élmény s évek múlva is csillogó szemmel emlékszel  vissza rá. Sok jó ember egy időben, egy helyen, akiket egyetlen dolog köt össze: A SALSA! Nyaralás, tánc, ismerkedés, buli! Arra ne számíts, hogy kipihenten mész haza, de csurig feltöltődve, az biztos!

Egy napunk a táborban…
A svédasztalos reggelink kipihenése után, 9-10 óra magasságában elkezdődnek az előre kialakított órarend alapján zajló táncórák.   Reggel kezdhetsz egy stretchinggel (nyújtás), aztán kezdődnek a salsa órák. 4 szinten folyik majd az oktatás: haladó, középhaladó, kezdő, abszolút kezdő. Ebből adódóan a tánctudás nem feltétel, nyugodtan velünk tarthat barát, barátnő, gyerek, szülő…. bárki, aki még sohasem salsázott, itt megtanulhat! Abszolút kezdőket is várunk! Napi 2 salsa órája van minden csoportnak, emellett különböző workshop-okkal is készülünk, ahol többek között elsajátíthatod a bachata, a reggaeton vagy a cha-cha-cha fortélyait. Sor kerül majd speciális salsa style órákra is (lady style, man style, afro, salsa suave…)  és ne hagyd ki a Zumba-őrületet sem! A délelőtti és a délutáni tánc-turnus között van időd élvezni a vízparti élményeket (strand, napfény, lángos…) majd visszatérhetsz a táncterembe. A jól megérdemelt vacsora után készülődés, és irány az esti buli! Lehetőségünk nyílik helyben, a hotelben „házibulit” csapni, de meglátogatjuk majd a Balaton-parti főváros latin-salsa klubjait is. A csapatépítés jegyében egy karaoke buli is szerepel a programban! Természetesen semmi sem kötelező, mindenki saját belátása szerint osztja be idejét, kedvét, energiáját. Életkortól, nemtől, lakhelytől függetlenül gyertek bátran! Gyermekes családokat is szeretettel várunk, a szülők kooperálásával az esti kimenő is megoldható! Balaton-parti rueda, óriási közös táncok, rengeteg új élmény!

És ha bizonyíték kell nem ígéret, íme néhány élménybeszámoló első kézből , a 2010-es résztvevőktől:
„Az év egyik hatalmas szenzációja amit már nagyon várok. Ha csak abból indulok ki, hogy egy éve milyen volt, hát .... GIGABIG LIKE!!! Kihagyhatatlan! ;) Cuba-Cuba-Cubanismo!!"
(Deák Gábor, 2010)


„Felejthetetlen pár nap a Balaton partján. Legalábbis a múlt évi tábor az én számomra biztosan az marad. Igaz, kételyekkel indultam neki, mert Petin és a dublini diákjainkon kívül én senkit nem ismertem, de a kezdő táncosok lelkesedése, és a többiek nyitottsága, kedvessége hamar eloszlatta ezeket a kételyeket. Nagyon szuper kis csapat jött össze :). Színvonalas órák, hajnalig tartó party-k, fürdés a Balcsiban, napfény, sok-sok nevetés és még sorolhatnám. A hotel nagyon kellemes, az étteremben finoman főznek. Én nagyon bántam, hogy hamar vége lett, szívesen maradtam volna még pár napot ezzel a jó kis csapattal, és egész biztos vagyok benne, hogy ezzel a többiek is így vannak :))). Sajnos idén nem tudok ott lenni, mert időközben megint külföldre sodort az élet. De higgyétek el, nagyon irigylem azokat akik ismét részesei lehetnek ennek a felejthetetlen nyári salsa őrületnek!!!!”
(Pethő Alexandra, 2010)


„Attending, of course! This event was a definite highlight of last summer. Great teachers, a fantastic/fanatic crowd, the authentic "cubanismo vibe", non-stop salsa, sunshine and the lake Balaton. What else could you ask for...” (Andras Szabo, 2010)

„Tavaly június végén az orosházi kis aerobic csapatunkkal (névszerint Heni, Kinga, Bettike és én) felkerekedtünk, hogy elmenjünk egy salsatáborba úgy, hogy nem tudtunk salsázni és nem ismertünk senkit, csak Petit, vagyis öt is csak én :) Furcsamód ez egyikünket sem zavarta :) Amit imádtam: Kriszti reggeli strechingjei, a hangulatot,a leveseket vacsira, a siófoki szombati nyüzsgést, Kriszti salsa aerobicját, Pali csipőmozgását,a sortáncokat a bulikban, a Mala Gardent, a kezdő ruedát, a görög éttermet, a kilátást a hotel tetőteraszáról, a lady's style-t, hogy valaki megcsinálta helyettem a reggelit, az össznépi búcsútáncot a parton, de legfőképpen a SALSÁT!!!! Nagyon készülünk az ideire is már!!! :))));)” (Bucsai Edina, 2010)

„Hát mit is írhatnék... Remek tanárok, ami nagyon fontos számomra :) Minden este hatalmasakat buliztunk! A kaják isteniek, és imádtam mikor Peti képes volt este 6-tól 9-ig vacsorázni, és végig ette a svéd asztalt :) A Balatonban nagyokat ruedáztunk. Napoztunk, pancsoltunk. Én már 3éve visszajártam ebbe a táborba, és soha nem bántam meg, annyi élménnyel mentem haza, ami megfizethetetlen :) A szállás nagyon tiszta, kényelmes, és nagyon kedvesek az ottani alkalmazottak. Zene, Buli, Napfény, jó társaság! Szerintem nem kell több. ;)” (Zolnai Viktória, 2010)

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz